Non-smoking property Applebee's, Cracker Barrel et Recovery Sports Grill sont situés à proximité.Une piscine, ainsi qu'un gymnase mettent en valeur cet hôtel. Your cancellation request will be handled by the property based on your chosen policy and mandatory consumer law, where applicable.

Jeśli chcesz zostać w tym hotelu, skorzystaj z sejfu w pokoju. 24-hour room service

Ελληνικά District, in vicinity of a church, a cinema and a gallery. Czy w obiekcie Sofitel Lyon Bellecour oferowane są usługi sprzątania?Tak, dla gości dostępne są następujące udogodnienia: czyszczenie chemiczne i usługi pralnicze. Sound docking station

日本語 Des hôtels sont disponibles dans les 23 districts de la ville ou sur les îles qui jouxtent Tokyo.Lors de votre recherche, les prix et les disponibilités sont contrôlés en temps réel auprès de plus de 30 sites d'hôtels et sites de réservations. Paid babysitting/ Child services Nie jadłem w hotelu ze względu na drogie ceny.
Tea and coffee facilities A stay at Sofitel Lyon Bellecour places you in the heart of Lyon, within a 5-minute drive of Bellecour Square and Lyon Cathedral. You'll enjoy amenities that include a minibar, wireless internet and soundproof windows in the rooms. Więcej informacji jest dostępnych u naszych partnerów.Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.comRecenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.comW okolicy lokalizacji Lyon jest więcej miejsc do wyboru.sofitel lyon bellecour hotel lyon, lyon sofitel, accor lyonJakie popularne atrakcje znajdują się w pobliżu obiektu Sofitel Lyon Bellecour?Do pobliskich atrakcji należą Musee des Tissus et des Arts Decoratif (0,3 km), Place Bellecour (0,3 km) i Bar Melhor (0,01 km).Jakie udogodnienia dostępne są w obiekcie Sofitel Lyon Bellecour?Do najpopularniejszych oferowanych udogodnień należą bar na dachu, bezpłatna sieć wi-fi i restauracja.Jakie udogodnienia dostępne są w pokojach obiektu Sofitel Lyon Bellecour?Do najpopularniejszych udogodnień w pokojach należą minibarek, klimatyzacja i telewizor z płaskim ekranem.Jakie opcje posiłków i napojów dostępne są w obiekcie Sofitel Lyon Bellecour?Goście mogą korzystać podczas pobytu z następujących udogodnień: bar na dachu, restauracja i salon. A 20-minute walk from Lyon city center.The vicinity of parks and a river as well as quick access to entertainment venues and restaurants set the property apart. Po kilku e-mailach i telefonach dotyczących tego incydentu hotel zaoferował mi ulepszenia w postaci dobrej woli przy przyszłych rezerwacjach. Personel był dobry!Zatrzymałem się w tym hotelu na 3 noce z moją córką, która rozpoczyna uniwersytet na rok w Lyonie. Non-smoking property Szkoda, bo oddalibyśmy 5 * za wszystko inne. Si malgré tout, il est impossible d'obtenir les informations concernant les prix ou les disponibilités auprès d'un ou plusieurs de ces sites, ou si l'un d'eux ne communique pas à LookingforBooking les informations relatives aux prix et aux disponibilités, lors du résultat de recherche ne seront, alors, uniquement affichés les prix et disponibilités des offreurs effectivement disponibles. Enricka, dyrektorka oświadczyła, że przeprowadzono wywiad z pracownikami i być może zgubiłem pieniądze gdzie indziej lub jak podano przez telefon, mieszkańcy czasem to zmyślają. עברית

Podczas pobytu możecie pozostać na łączach, dzięki temu że w hotelu Sofitel Lyon do dyspozycji gości jest bezpłatna sieć wi-fi.W hotelu jest obsługa pokojowa i konsjerż. Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.This is the version of our website addressed to users in Poland.

Vous pourrez alors comparer les hôtels entre eux selon, entre autre, leur situation géographique et leurs équipements.